My Lifestyle Plan

Resultaat: Kevin

×
Ga terug naar het overzicht

Voordat ik met MLP begon had ik zelf al een flink aantal diëten geprobeerd. Ik heb zo lang als ik mij kan herinneren al problemen gehad met mijn gewicht. In 2019 woog ik op mijn zwaarst 120 kilo. In juni 2019 besloot ik er echt wat aan te doen en ben toen begonnen met het Keto dieet. Ik ben toen in 6 maanden tijd ruim 20 kilo afgevallen maar merkte wel dat het voor mij niet gemakkelijk was om dit te onderhouden. De manier waarop ik met het Keto dieet bezig was, leerde mij niet echt met voeding om te gaan. Het enige wat ik leerde was om koolhydraten uit mijn dieet te schrappen. Vanaf begin 2020 tot aan juli 2021 ben ik tussen 105 en 115 kilo blijven schommelen. Ik miste de motivatie en discipline om Keto of een ander dieet op te pakken en in mijn levensstijl te implementeren. Mijn zelfvertrouwen was al een stuk hoger dan in 2019. Echter wilde ik graag door deze sleur heen breken en de echte resultaten behalen die ik voor ogen had.

In juni 2021 heb ik contact gezocht met Max om hem te vragen mij te helpen een gestructureerd plan te maken om mijn doelen te behalen. Max en ik hebben bij elkaar in de klas gezeten. Vanuit deze hoedanigheid volgde ik hem en MLP al een tijdje op Instagram. Hier zag de resultaten die hij behaalde met andere klanten. Op 13 juli 2021 ben ik begonnen met het plan dat Max voor me heeft geschreven. Op het moment dat de foto genomen werd woog ik 106 kg.

De sportschool was niet geheel nieuw voor mij. Het was wel nieuw voor mij om met een schema te sporten. Toen ik zelfstandig trainde keek ik altijd pas op het moment dat ik in de sportschool was welke oefeningen ik wilde doen. Door met een schema te oefenen merk ik dat ik veel meer uit mijn trainingen ging halen. De reden hiervoor is dat ik doorga tot het schema af is en niet tot ik geen zin meer heb. In het begin heb ik mij erg gefocust op het goed uitvoeren van de oefeningen. Hier heeft Max mij erg in geholpen door naar mijn filmpjes te kijken, feedback te geven en door het aanbieden van de mogelijkheid om het schema samen te doorlopen. Dit is voor mij eigenlijk het enige is wat ik nodig heb omdat ik vaak twijfel aan mijzelf of ik de oefening wel goed uitvoer. Uiteindelijk ben ik toch degene die de rugzak moet dragen.

Tijdens het gehele proces is Max er geweest als ik vragen had en tevens is hij erin geslaagd om onzekerheden bij mij weg te halen. Hierdoor was ik in staat om het uiterste uit mijzelf te halen.

Als ik terugkijk naar 2019 en mij bedenk dat ik toen ruim 40 kilo zwaarder was tijdens deze foto, dan kan dit resultaat weinig anders doen dan een grote Smile op mijn gezicht toveren. 😁

Begin augustus is de start van een nieuw hoofdstuk in mijn leven. Ik ga dan een nieuwe uitdaging aan in Barcelona. Daarom ga ik de aankomende tijd even op calorie onderhoud inname zitten. Zodra ik helemaal gesetteld ben en de structuur weer volledig in mijn levensstijl geïmplementeerd is ga ik met Max een Lean Bulk inzetten om mijn nieuwe goals te behalen! 💪💪

Kevin
Ga terug naar het overzicht