OVER ONS

My Lifestyle Plan is in 2017 opgericht door Max waarbij zijn uit de hand gelopen hobby een passie werd en hij er vervolgens zijn werk van wilde maken. Ervaring op doen met het begeleiden van mensen en hier naar verloop van tijd steeds beter in worden met als uiteindelijk doel een dedicated platform neerzetten binnen Apeldoorn en omstreken.

Halverwege 2018 is de samenwerking aangegaan met coach Robin die ook zijn eigen Personal Training bedrijf vorm aan het geven was binnen Apeldoorn. Gezien dezelfde aanpak en achtergrond kwam toekomstig #TeamMLP elkaar regelmatig tegen en klikte het zo goed dat er werd besloten om de krachten te bundelen.

Op dit moment bestaat het team dus uit twee coaches genaamd Max Hol en Robin Kelder. Wij vormen samen het team van My Lifestyle Plan en hebben samen één missie: zoveel mogelijk mensen optimaal begeleiden met het bereiken van hun doelen.

Dit proberen we te bereiken door veel aandacht te hebben het individu alles op de persoon af te stemmen. Personalisatie boven generalisatie noemen we het ook wel. Voor het opstellen van trainingsschema’s en voedingsschema’s kijken we ook echt naar de persoonlijke voorkeur, hoe is iemand gebouwd als persoon, waar zitten de risico’s, hoe zit het met blessures en misschien wel het belangrijkste: is het duurzaam?

Een ander zwaar onderschat maar essentieel onderdeel van progressie zijn de leefstijlfactoren. Tijdens de coaching zal er veel aandacht worden besteed aan onder andere mindset, slaap en stress management. Dit wordt vaak onderschat, maar is echt de basis van alle gains die je potentieel kan gaan maken. Wij proberen hierin jouw gids te zijn en je binnen de gebaande paden te houden op weg naar succes. Het gaat ons erom dat jij naast next level resultaten namelijk ook leert van het proces en niet alleen een trucje weet. Van de kennis die jij opdoet zal je de rest van je leven de vruchten plukken!

Heb je na het lezen van dit stukje over ons nog vragen over My Lifestyle Plan of één van de coaches, laat ons dit dan weten via ons contactformulier of stuur simpelweg een DM via ons insta-account: @mylifestyleplan

Lees hier meer over coach Max!

Lees hier meer over coach Robin!