My Lifestyle Plan

Resultaat: Tim

×
Ga terug naar het overzicht

Door de jaren heen was ik al ruim 30 kilo afgevallen en ben ik veel beter in mijn vel gaan zitten, fitness is in mijn leven dan ook niet meer weg te denken. Het is een passie voor me geworden en heb dan ook, op aanraden van Robin, de Henselmans PT cursus gevolgd.

Ik heb gemerkt dat doelen stellen en mezelf uitdagen me veel energie geeft, het leek me gaaf en leerzaam om me voor te bereiden voor een fotoshoot. Deze ervaring zou ook een aanwinst zijn voor mijn ervaring en kennis bij het begeleiden van eigen klanten.

In het verleden heb ik al eerder een traject gevolgd bij MLP en dat was mij goed bevallen. De ervaring, kennis, objectieve blik, no nonsense aanpak en heldere directe communicatie zorgen ervoor dat je de juiste keuzes maakt.

Tijdens de voorbereiding op de shoot ben ik in 12 weken tijd 10 kilo afgevallen en heb ik op sommige oefeningen nog kracht weten te winnen. Tijdens dit proces is het een paar keer voorgekomen dat ik mezelf dingen wijs ging maken, op dagen dat je het wat zwaarder hebt ben je al gauw geneigd om dingen aan te passen of wat extra’s te eten. Ook al heb je kennis over fitness en voeding, voor een mooi resultaat is de objectieve blik van een goeie coach onmisbaar.

Ik ben dik tevreden over het resultaat en kan iedereen de coaching van MLP absoluut aanraden. De komende periode zal ik me gaan richten op aankomen en mijn eigen coaching vorm gaan geven.

 

Ga terug naar het overzicht