My Lifestyle Plan

Resultaat: Thom

×
Ga terug naar het overzicht

Na een wat teleurstellend 2019 besloten om in 2020 de beste versie van mij zelf te maken. Alleen wilde ik hier alles uit de pot halen dus besloot om hierbij hulp te zoeken. Ik woog op dit moment 71kilo en was niet tevreden over mij zelf. Ik heb zelf de opleiding tot fitness instructeur gevolgd dus wist op fitness gebied wel wat ik deed(dacht ik). Alleen dit deed ik zonder mijn progressie echt vast te leggen en of te controleren. Daarbij wist ik te weinig over voeding en deed wat andere ook deden, eiwitshake, creatine en pre-workout je kent het wel….

Door bij MLP in training te gaan ben ik tot veel nieuwe inzichten gekomen en heb ik de juiste tools gekregen om optimaal te trainen en mijn voeding op orde te krijgen. In het begin van de coaching veel whatsapp contact gehad over uitvoering van oefeningen en of vragen over de voeding dit ervaar ik als zeer prettig omdat ik niet lang hoefde te wachten op een antwoord.

Al met al vond het ik een fijn proces omdat er steeds kleine veranderingen plaatsen vonden en het hierdoor ook goed vol te houden was.

Ik ben nu 3,5 maand onder begeleiding van Robin en de resultaten zijn al duidelijk zichtbaar van 71KG naar 65KG zo’n laag vetpercentage als nu heb ik nooit gehad! Hier ben ik natuurlijk super blij mee en hoop nog meer stappen in hier te gaan maken. Want je bent nooit uitgetraind!! Ik ben nu nieuwe doelen aan het maken en deze wil ik graag in samen werking met MLP gaan realiseren.

Thom
Ga terug naar het overzicht