My Lifestyle Plan

Resultaat: Sven

×
Ga terug naar het overzicht

Na al een aantal jaren te trainen ging ik niet meer vooruit in kracht. Toen al aan het twijfelen om bij @mylifestyleplan te gaan trainen.
Toen kwam corona en heb ik alles laten gaan. Niet meer trainen en alles eten wat ik tegenkwam. Hierdoor bijna 20kg aangekomen in zeer korte tijd tot ik bijna 100kg woog.

Toen ik bijna bij de 100 was vond ik het tijd om het weer op te pakken, maar niet op de “alles of niets” manier hoe ik het altijd deed. Dus over het algemeen gezonder leren leven, maar ook leuke dingen kunnen blijven doen en nog steeds lekker kunnen eten.
Ik ben bij @mylifestyleplan begonnen om te kijken wat het verschil zou zijn als ik dit zou doen of als ik het zelf deed. En ik wilde kijken of er nog meer in zat qua kracht.

Uiteindelijk mijn oude PR’s kunnen verbeteren op een bodyweight dat 9 kg lager lag als toen ik mijn oude records had gehaald.
Ik dacht dat mijn techniek goed was maar door de begeleiding van Max gemerkt dat er nog heel veel te verbeteren viel. Verder geleerd om anders te trainen en ook mijn rust serieus te nemen.

Nu ga ik bulken onder begeleiding van Max en ben benieuwd hoe hard het dan gaat, omdat ik alle recente krachtgains heb gehaald terwijl ik aan het afvallen was!

Sven
Ga terug naar het overzicht