My Lifestyle Plan

Resultaat: Sammy

×
Ga terug naar het overzicht

Vanaf 13 januari 2020 besloot ik dat het tijd was om het lichamelijk anders aan te pakken. Ik woog 100 kg en voelde me energieloos en mollig. Op die dag besloot ik om mijn leven iets gedisciplineerder aan te pakken wat betreft voeding. Het was tijd om kilo’s te verliezen.

Vanuit deze situatie uiteindelijk ook besloten om professionele hulp te zoeken. Ik ben uitgekomen bij @mylifestyleplan en heb individuele hulp gehad van @max. Nadat ik veel tips en hulp gekregen heb bij voeding en sportoefeningen & daarnaast ook nog techniektraining heb genomen, heb ik heel veel resultaat kunnen boeken. Mijn doel was om 15 kg af te vallen en om wat spiermassa in te winnen. Max gaaf aan dat ik moest gaan voor 20 kg.

Vandaag (30-07-2020) zit mijn traject van afvallen erop. Ik heb het een half jaar gedaan en ben enorm trots op het eindresultaat. Toen ik vanochtend op de weegschaal stond, woog ik 80 kg! Dit betekent dat ik 20 kg afgevallen ben 💪🏽💪🏽. Mijn doel is lang en breed behaald en ik heb mij nog nooit zo gezond, goed en energierijk gevoeld en kan @mylifestyleplan aan iedereen aan raden.

Mijn eerste traject zit er op. Nu ga ik beginnen met het tweede traject. Lean bulk om meer spiermassa te kweken. Ik heb er zin in en kan eindelijk weer ‘normaal’ eten 😍.

 

Ga terug naar het overzicht