My Lifestyle Plan

Resultaat: Rik

×
Ga terug naar het overzicht

Ik ben altijd een beetje aan de zware kant geweest. Sommige periodes wat meer dan anderen. Ik sportte en bewoog altijd wel genoeg, maar ik at ook altijd veel. Tenminste, dat weet ik nu.. haha!
Ik heb ook altijd wel in periodes krachttraining gedaan, maar nooit zonder specifieke doelen of een gepersonaliseerd plan.

Max en ik kennen elkaar van vroeger, hebben samen gevoetbald. Maar eigenlijk hebben we elkaar vanaf dat we een jaar of 11 zijn niet echt meer gesproken.
Ik zag op sociale media zo nu en dan wat van Mylifestyleplan voorbij komen. Toen ik daar steeds meer mensen uit mijn eigen netwerk updates zag geven en hun resultaten zag vond ik het tijd om zelf eens contact met Max op te nemen.

Ik woog bij de start van het traject 88,8kg en besprak met Max mijn doelen. Ik wou graag ‘’fitter worden dan ooit tevoren’’. Nogal een ruim begrip.. Dit samen met Max iets meer gespecificeerd en kleine, behapbare doelen gesteld. Daarbij ook gekeken naar korte termijn vs. lange termijn doelstellingen. 📈
Voor nu was het belangrijk om fit te worden zodat ik weer vooruit zou komen met voetbal én dat ik flink wat kilo’s wou afvallen.

Ik heb het tijdens het traject lang niet altijd even makkelijk gehad. Veel sociale gelegenheden met bier🍺, borrels en snacks 🍔🍕 waar ik dan ‘’bewuste’’ keuzes moest leren maken.. Ik vond het maar niks.. Ik had ook niet verwacht dat deze ‘’gewoontes’’ uit het verleden zo’n groot verschil voor mij zouden gaan maken.
Een gestructureerd voedingsschema heeft voor mij echt wonderen gedaan!🥦🥑

De coaching door Max heb ik als erg prettig ervaren. Hij gebruikt zijn expertise in combinatie met je op je eigen verantwoordelijkheid aan te spreken. Daarbij zorgt hij voor maatwerk. Sommige oefeningen waren in het begin even wennen, maar door 24/7 de mogelijkheid te hebben om filmpjes van de oefeningen te sturen en feedback te vragen wordt het steeds makkelijker.

Ik ben blij met wat ik bereikt hebt gedurende de afgelopen zeven maanden.
Door de begin- en eindfoto’s naast elkaar te zetten besef je wat je hebt bereikt!
Vanmorgen woog ik 73,3kg. Dat maakt dat ik 15,5kg ben afgevallen. Erg blij mee!💪🏼

Nu ga ik een maand op vakantie naar Thailand en zal ik daar proberen op gewicht te blijven. Afhankelijk van hoe ik mij voel bij thuiskomst ga ik cutten óf een leanbulk inzetten. Hoe dan ook: ik ga de begeleiding bij MLP zeker nog doorzetten.
Mijn doel is namelijk om wat meer spiermassa op te gaan bouwen en volgend jaar nóg fitter te zijn! Het begin is in ieder geval gemaakt!🏆

 

Rik
Ga terug naar het overzicht