My Lifestyle Plan

Resultaat: Pim

×
Ga terug naar het overzicht

Een aantal maanden geleden ben ik gestart bij My Lifestyle Plan omdat ik het tijd vond om beter in shape te komen. Krachttraining heb ik altijd al veel gedaan, maar mijn voeding was allesbehalve fantastisch.

🤯Nadat ik op Instagram een aantal transformaties voorbij zag komen wist ik het zeker, dit traject wil ik doorlopen. Ik was niet blij met mijn vetpercentage en ik wou er wat aan gaan doen. Ik ben niet vies van uitdagingen en daarom ben ik ook deze uitdaging aangegaan.

💪🏼In de afgelopen maanden ben ik begeleid door Max en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Max heeft mij laten inzien wat ik moest verranderen om beter in shape te komen. Op het moment dat ik met vragen zat of mentaal er aardig doorheen zat, dan was Max daar altijd om te helpen. Tijdens het traject kom je jezelf een aantal keer echt tegen. Op mentaal vlak heb ik enorme stappen gemaakt en daar ben ik ontzettend blij mee. Ik ben blij met het resultaat en wil doorgaan pakken.

👀De komende maanden ga ik samen met Max een leanbulk inzetten om volgend jaar nog beter op de foto’s te kunnen verschijnen. Max ik ben je dankbaar voor je hulp en we gaan zeker samen door om nieuwe doelen te bereiken. Wil jij ook echt je doelen gaan halen, waar wacht je dan nog op😉

Ga terug naar het overzicht