My Lifestyle Plan

Resultaat: Patrick

×
Ga terug naar het overzicht

Ik fitness al een aantal jaren waarbij de voornaamste focus lag op krachttraining. Rondom corona, maar ook na corona heb ik het niet meer zo serieus opgepakt als ik dat voorheen deed. Ik zat prima in mijn vel, maar qua trainen en voeding kon het niveau wel weer wat opgeschroefd worden. Dat doel had ik dus ook voor ogen, maar ik wilde het nog concreter maken. Daarom had ik besloten om te gaan cutten en vanaf daar weer op te gaan bouwen. Wat dat betreft de perfecte combinatie tussen de juiste training en voeding.

Op de juiste manier cutten vond ik alleen wel een vak apart en hier kon ik wel wat hulp bij gebruiken.
Zo ben ik terecht gekomen bij MLP. Een aantal vrienden zijn mij voorgegaan en die hebben erg mooie resultaten weten te behalen. Het was daarom ook geen lastige keuze om te maken.

In het begin van 2022 woog ik rond de 83kg. Het doel dat gesteld was vanuit MLP was om rond de 73kg te wegen aan het einde van mijn cut. @Rishi heeft om dit te bereiken een gestructureerd trainings- en voedingsschema opgesteld.
Het volgen van deze schema’s heeft me laten beseffen dat er nog vol winst te behalen was op dit gebied. Zo merkte ik dat ik helemaal niet zo gezond at als ik dacht. Daarnaast trainde ik de laatste periode meer op gevoel dan dat ik echt mijn oefeningen bijhield. Wat ik nodig had was een stok achter de deur.

En dat had ik nu zeker, ik heb me voor 100% in kunnen zetten tijdens dit traject. Eigenlijk is er geen moment geweest dat ik mijn motivatie ben verloren. Dit had mede te maken met de ondersteuning die ik heb gekregen. De twee wekelijkse check-ups hielpen hier voornamelijk bij. Hier kon ik mijn vragen en twijfels kwijt, om vervolgens weer met meer zelfvertrouwen en kennis aan de slag te gaan.

Mijn verwachtingen zijn zeker overtroffen tijdens dit traject. Ook het einddoel hebben we uiteindelijk weten te overtreffen. Ik zat al eerder op het streefgewicht dan wat we voor ogen hadden. Ruimte om mezelf dus nog meer te pushen. We besloten om nog wat verder te zakken in gewicht en vetpercentage. Op de dag van mijn photoshoot woog ik rond de 70kg, 70kg! Een gewicht wat ik nooit had verwacht om ooit weer te zien op de weegschaal.

Uiteindelijk ben ik erg blij en trots op het eindresultaat.
De kennis die ik heb opgedaan is het gene waar ik nog het meeste voldoening uithaal. Dit is iets wat ik in mijn toekomst zal blijven toepassen in mijn fitnessavontuur. Het doel nu is om weer steady aan te komen in kracht en spiermassa.
Dit moet zeker gaan lukken met het nieuwe schema dat ik heb meegekregen!

Patrick
Ga terug naar het overzicht