My Lifestyle Plan

Resultaat: Kim

×
Ga terug naar het overzicht

Afgelopen jaar/jaren had ik mijzelf behoorlijk laten gaan (denk onder andere aan veel feestjes, vaak etentjes werkte in de horeca). Ik had dus weinig regelmaat, slecht slapen en slechte eetgewoontes). Ook wist ik hoe het was om fit te zijn en regelmaat te hebben, maar ik vond dit moeilijk om zelf weer goed toe te passen.
Via via hoorde ik over My Lifestyle Plan, en zag ik goede resultaten voor bij komen.
Dit wilde ik ook! Ik ben dus gaan informeren, en ben in contact gekomen met Robin. Wij hebben alles goed grondig doorgenomen met een intakegesprek, en kon ik in januari beginnen.

Mijn doel was weer een strak lichaam krijgen, en het belangrijkste natuurlijk om weer goed in mijn vel te gaan zitten. We zijn nu 5 maanden verder, en ik ben van 76 kg naar 66 kg gegaan. Terwijl ik nog altijd erg lekker kan eten, en dat had ik niet zo verwacht. Ik ben erg bewust geworden wat er nou in voeding zit, wat je per dag nodig hebt aan voedingsstoffen etc. Verder denk ik nu meerdere keren na of ik iets ongezonds wil eten (of ik het nou echt waard vindt). Mijn hele mindset is veranderd, en zo houd ik het verbazing wekkend goed vol.

Ook heel fijn altijd als ik advies nodig heb, kan ik terecht en krijg ik snel alweer een terugkoppeling. Als ik mindere momenten had(heb), hielp Robin mij met een extra zetje in de rug en motiveerde hij mij wanneer ik dat nodig had. Mijn half jaar traject is bijna voorbij, en ga ik zeker nog door om mijzelf nog beter te kunnen ontwikkelen. Nu dan niet meer op het gebied van afvallen, maar meer de focus om gespierder te gaan worden.

Kim
Ga terug naar het overzicht