My Lifestyle Plan

Resultaat: Joppe

×
Ga terug naar het overzicht

Wat doe je als je door je vrienden wordt uitgedaagd om te gaan droogtrainen bij Max van My Lifestyle Plan? Je gaat all-in, een andere optie was er voor mij niet! Hierbij het verhaal achter mijn traject bij My Lifestyle Plan.

Mijn hele leven ben ik al bezig met sporten en zag ik mezelf als behoorlijk fit. De laatste jaren deed ik veel aan krachttraining, alleen zonder doel of plan. Om over voeding nog maar te zwijgen, hier was ik al helemaal niet mee bezig. Toen vorig jaar de coronacrisis begon werd mijn werk bijna volledig stil gelegd. Ik mistte discipline en een concreet doel om na te streven. Al met al was het tijd voor een nieuwe uitdaging.

En die heb ik gekregen! Door mijn beste vrienden werd ik uitgedaagd voor een traject van 3,5 maand ‘droog trainen’. Als verjaardagscadeau kreeg ik dus een traject bij Max. Doelstelling: kijken wat de top van mijn fysiek zou zijn door mezelf gedurende deze periode volledig te focussen op training en voeding. Een heel laag vetpercentage was de eindstreep. Challenge accepted!

Tijdens deze 3,5 maand ben ik er volledig voor gegaan. Ik volgde een heel streng dieet, liet alcohol staan en sloeg feestjes over. Daarnaast stond ik vier keer per week in de sportschool en drie keer per week op het voetbalveld. Het resultaat: ik viel 9,3 kilo af en liet mijn vetpercentage van 16% naar 8% dalen.
Maar belangrijker nog dan de cijfers, ik heb ontzettend veel geleerd. Mijn kennis van voeding is enorm gestegen, dit zal mijn levensstijl voor altijd veranderen. Ik ben een veel betere krachtsporter geworden en heb een betere techniek in de gym. Het mooiste resultaat vind ik de mentale ontwikkeling. Ik ben trots op het feit dat ik genoeg discipline had om het volledige traject te volgen en mezelf te pushen tot de max.

De begeleiding van My Lifestyle Plan is voor mij absoluut life changing geweest. Ik zal nooit meer terug gaan naar mijn oude leefstijl en voel me veel prettiger in mijn vel. De coaching van Max is bizar goed. Ik vind het ongelooflijk om te zien hoe zijn kennis precies het gewenste resultaat heeft opgeleverd. Niet alleen heeft Max veel kennis in huis maar hij is daarnaast een hele fijne kerel om mee samen te werken. Hij begrijpt als geen andere de drempels waar je tegen aan loopt en kan je precies op de juiste manier motiveren om te blijven pushen. Het contact is ontzettend laagdrempelig en je krijgt binnen no time antwoord op je vragen. Op sommige momenten was het mentale aspect voor mij zwaarder dan het fysieke. Ik kan iedereen dan ook van harte aanraden om met My Lifestyle Plan aan de slag te gaan. Geloof mij, hier zal je de rest van je leven baat bij hebben.

Mijn traject is afgesloten met een fotoshoot waarvan deze foto het resultaat is. Inmiddels kan ik mijn energie weer veel meer kwijt op mijn werk en zit mijn strenge dieet erop. Maar het zal vast niet lang duren voor er nieuwe doelen (spiermassa vergroten?) gesteld worden. Natuurlijk zal ik dan opnieuw bij Max aan de slag gaan!

Ga terug naar het overzicht