My Lifestyle Plan

Resultaat: Johan

×
Ga terug naar het overzicht

De hulpvraag waarmee Johan bij ons kwam:

“Ik wou graag mijn shape verbeteren. Vorig jaar heb ik mee gedaan met een wedstrijd en wilde dit keer er beter voor staan. Meer spiermassa en droger op het podium staan!”

Wat was uiteindelijk je grootste uitdaging?

“Voeding blijft altijd het belangrijkste wil je droog genoeg voor de dag komen. Als je next level wilt gaan, moet je daarin (vooral aan het einde) ook next level naar jezelf zijn. De positiviteit, handvatten en betrokkenheid van Rishi hebben me veel geholpen!”

Wat was de grootste verandering door de coaching?

“Ik dacht van te voren dat ik de winst vooral ging behalen met mijn voeding. Maar ik heb daarnaast enorm veel geleerd van de manier van trainen en uitvoering van oefeningen. Als je 2022 met 2023 vergelijkt zie je ook dat ik wel aardig wat massa heb gepakt.”

“Ik ben erg blij met de coaching van Rishi. Hij is altijd positief maar kritisch. Hij zat er in de prep naar de wedstrijd ook erg strak op, waardoor ik ook echt het gevoel had dat we er samen voor gingen.”

Coach Rishi: “Johan mag trots zijn op de verbeterde shape waarmee die op de wedstrijd stond. Bovenal heeft die enorme stappen gemaakt in zijn trainingskwaliteit wat in combinatie met zijn disicpline in 2024 voor een nog beter resultaat gaat zorgen, daar ben ik van overtuigd!”

Wil jij ook een bodybuilding wedstrijd doen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Ga terug naar het overzicht