My Lifestyle Plan

Resultaat: Joey

×
Ga terug naar het overzicht

@joey_koopman; Ik ben in december 2020 samen met @robin.kelder begonnen nadat ik positieve verhalen (en ook waarneembaar) had gehoord van Thom Pleket. Op dat moment was er net een nieuwe lockdown aangekondigd waarbij de sportscholen gingen sluiten.😢 Het afgelopen jaar had ik vooral mijn eigen schema’s er op na gehouden en deed ik eigenlijk maar wat, puur op gevoel, zonder wetenschappelijke onderbouwing of maar überhaupt progressie bij te houden. 😏Niet helemaal zonder resultaat, want ik was wel 12 kg afgevallen (ik woog op dat moment 74/75 kg) Wat ik miste was vooral een doel om naar toe te werken met daarbij de juiste handvatten. Ik voelde me goed, maar wilde graag meer resultaat in spierdefinitie.(Jarenlang moeten aanhoren dat ik die toch net iets te dikke middenvelder van Columbia was)

🤔Om tijdens deze lockdown fit te blijven en te ‘overleven’ hebben we besloten om te starten met de coaching en ben ik de eerste maanden thuis gaan trainen.
Mijn verwachting aan het begin was laag, omdat ik thuis moest trainen en het vooral onderhouden was. Vanaf het moment dat de sportscholen weer open mochten werd het echt leuk. Iedere training progressie boeken, uitvoering verbeteren, etc.

🗣De coaching van Robin heeft me hier echt enorm bij geholpen en staat niet in verhouding tot hoe ik eerder zelf aan klooide. Naast de trainingen heeft Robin ook een grote rol gehad bij keuzes qua voeding en lifestyle. Wat mij heeft verbaasd is de mentale meerwaarde van een coach als Robin. Niet zeggen wat ik moet doen of wat goed of slecht is voor me is, maar de juiste handvatten bieden om zelf tot goede keuzes te komen.

🏆Ik ben ontzettend trots op het resultaat dat we samen gehaald hebben. Mijn volgende doel is om te genieten van de feestdagen en nieuwe doelen voor 2022 te formuleren. Dit blijf ik zeker samen met Robin doen en kijk dan ook weer uit naar onze samenwerking in 2022!

Ga terug naar het overzicht