My Lifestyle Plan

Resultaat: Jim

×
Ga terug naar het overzicht

Ik was iets meer dan een jaar bezig met kracht training en merkte dat ik aardig was afgevallen. Door de lock down toch weer wat kilo’s erbij gekweekt. Toen ik 91 kg was zij mijn vrouw dat ik misschien contant moest zoeken met Max om er een keer wat meer uit te halen. Zo doende ben ik naar Max gegaan en zijn we begonnen.

Het doel was om meer spiermassa te kweken. Hiervoor moest ik eerst een heel aantal kilo’s verliezen zodat ik in een juiste vet percentage zou zitten om te kunnen gaan bouwen. Op dit moment zitten we dus ongeveer op de helft. Ik weeg momenteel 77 kg. Het fijne aan de begeleiding is dat Max wil toe werken naar een manier die vol te houden is. Echt een plan maken voor het leven. Niet constant zeggen wat je wel of niet mag eten maar samen zoeken naar wat de beste keuzes zijn.

Hierdoor leer je wat er in bepaalde voeding zit en dat je in princiepe alles mag eten maar dat dat wel consequenties heeft. Daarnaast is de aanpak direct en snel. Als je filmpjes of vragen stuurt krijg je vaak de zelfde dag al antwoord als het al niet onder de training is. Het resultaat tot nu toe mag er zijn. Bijna 15 kilo afgevallen. Nu wil ik graag gaan werken naar meer spiermassa. Nu eerst herstellen van een rugblessure en even vakantie vieren daarna pakken we de draad weer op en hoop ik over een half jaar weer een mooie progressie foto te kunnen delen.

Ga terug naar het overzicht