My Lifestyle Plan

Resultaat: Gaby

×
Ga terug naar het overzicht

@gabybakkenes Van lockdown naar lockdown.

🗣In januari 2020 ben ik bij My Lifesfyle Plan terecht gekomen ivm een operatie. Hier hebben zij mij zowel fysiek als mentaal zo fijn bij geholpen dat ik door mijn herstel heen gevlogen ben.
💪🏼Het vertrouwen dat zij mij daarmee gegeven hebben heeft ervoor gezorgd dat ik, na een korte tussenpauze verder ben gegaan met de coaching.

Mijn tweede traject met @robin.kelder startte vlak voor de lockdown eind 2020. Mijn doel was spiermassa opbouwen. Met een goed onderbouwd voeding- en trainingsplan merkte ik dat ik met stappen sterker werd. Sterker maar ook zwaarder en voller. Die laatste twee waren factoren die uiteraard wel besproken waren maar die ik niet zo dusdanig verwacht had en waar ik uiteindelijk ook niet goed mee overweg kon.

🥲De lockdown kwam, ik bewoog minder, had een zittend beroep en de donkere dagen zorgde ervoor dat ik de motivatie verloor en in een dip raakte. Dit was ook de tijd dat ik pauze had genomen van de coaching en op mijn diepste dal woog ik 84 kilo. (linker foto)
Ik zat niet lekker in mijn vel en dus was het tijd voor actie!
Ik startte weer met de coaching en er werd direct goed geluisterd naar mijn knelpunten en mijn veranderde doelen; afvallen en vetpercentage omlaag krijgen.

De coaching van Robin is naast de enorme kennis over voeding en sport ook een heel groot stuk mentaal.
Het moeilijkste gedeelte van mijn fitness reis tot nu toe was namelijk wel om lief voor mijzelf te blijven wanneer ik geen grip had op de situatie en niet consequent kon trainen.

Nog een lockdown verder, de situatie geaccepteerd en er van gemaakt te hebben wat mogelijk was binnen mijn macht, zit ik nu heel fijn in mijn vel.
Rechts is nu, 70kg. En alsnog een between foto als het aan mij ligt.😉

☺️Ik ben trots op mijn proces en ben enorm dankbaar dat ik dankzij Robin het hele obsessieve gedrag rondom voeding en sporten los heb kunnen laten maar juist bewust onbewust er mee bezig ben.

🏆Ik ga dus absoluut door met de coaching! Laat die sportscholen maar snel open gaan want het is tijd om te gaan knallen!💪🏼💥

 

Ga terug naar het overzicht