My Lifestyle Plan

Resultaat: Fouad

×
Ga terug naar het overzicht

Mijn hele leven doe ik al aan kickboksen en mijn doel was hierin het hoogst haalbare behalen. Vorig jaar september woog ik 76kg+, ik was uit vorm, had niet tot nauwelijks spiermassa en veel te zwaar voor mijn meest competitieve gewichtsklasse -67 kilo. Wou ik weer serieus meedoen, moest er flink wat kilo’s vanaf en daarbij zou wat kracht winst ook mooi meegenomen zijn.

Via mijn sponsor @Anouk Roest kwam ik bij My Lifestyle Plan terecht. Robin zou mij gaan coachen en Max zou de trainingen oppakken. Met een duidelijk plan en weer een wedstrijd in het vooruitzicht ben ik aan de slag gegaan. Mijn eerste wedstrijd in de A klasse zou op -73 zijn. Dit wedstrijd gewicht werd gehaald en daar bij ook mijn eerste partij gewonnen.

De 2e partij zou al snel volgen en zou op -67 zijn. In een redelijk korte tijd was dit een iets grotere uitdaging, maar met het juiste plan en de discipline hebben we dit ook gehaald. Ik was fitter, sterker en mijn stoten kwamen al harder aan. Uitslag: gewonnen op technisch knockout.
Na 4 maanden vanaf de start heb ik mijn 3e partij op 27 maart gespeeld en sta nu 3-0 in de A klasse. Stuk fitter, sterker, sneller. De volgende partij staat al gepland bij Enfusion die wederom in de -67 kilo klasse zal zijn.

Het afgelopen jaar veel winst op alle vlakken bereikt. Op naar een volgend halfjaar bij MLP waarin de focus is een lager vetpercentage, meer spiermassa en nog meer winst partijen!

 

Fouad
Ga terug naar het overzicht