My Lifestyle Plan

Resultaat: Esmée

×
Ga terug naar het overzicht

Oktober 2020 was het tijd om de knoop door te hakken. Na mijn vakantie had ik mijn hoogste gewicht bereikt. Ik woog 108 kilo, was 21 jaar en niet fit. Ik heb altijd al overgewicht gehad en verschillende diëten zonder succes geprobeerd.

Via via kwam ik bij Max van MLP terecht. Dit zag ik als “laatste optie” om af te vallen en een gezonde leefstijl te creëren. Max heeft mij super begeleid in dit proces en stond altijd open voor vragen en adviezen. Het draait niet alleen om afvallen, je creëert onder goede begeleiding een nieuwe leefstijl. In mijn geval door middel van de juiste voeding, krachttraining en veel beweging.

Nu, 12 maanden later, ben ik 30 kilo lichter, fitter en heb ik een gezonde leefstijl gecreëerd. Of ik al ben waar ik wil zijn? Nee, dat nog niet. Waar een deur dicht gaat, gaat altijd een nieuwe deur weer open. Ik ga door met de coaching/personal training en mijn volgende doel is meer spiermassa opbouwen en sterker worden. Daarna zal ik nog een periode proberen wat gewicht/vetmassa te verliezen.

To be continued…

Esmée
Ga terug naar het overzicht