My Lifestyle Plan

Resultaat: Dyon

×
Ga terug naar het overzicht

7 Januari 2019. Ik ben 91 kilo en de kerstvakantie zit erop. Ik besluit om eindelijk eens wat aan mijn overtollige kilo’s te doen. Toen ik na 2 maanden ontdekte dat fietsen naar het werk niet helemaal mijn ding was, besloot ik lid te worden van Basic-Fit. Maarja, wat ga je dan doen? Ik deed elke ochtend een halfuur hardlopen op de band en een halfuur op 5 tot 6 apparaten krachttraining. Ik verloor wel wat kilo’s, dus dat was goed genoeg voor eerst. Toen ik hoorde van een bekende ‘’fitnessgoeroe’’, verdiepte ik me daarin. Uiteindelijk een pakket aangeschaft en begonnen met het trainings- en voedingsschema. Er werden andere dingen van me gevraagd dan ik voorheen gewend was en iedereen had zo’n beetje dezelfde schema’s. Maar is dit nou goed? Heb ik de juiste techniek? Werk ik met de goede gewichten? Ik mistte de persoonlijke betrokkenheid en de bevestiging.

Nadat ik op internet verder was wezen kijken naar ‘’online coaches’’, kwam ik per toeval Max en Robin tegen bij Basic-Fit. Ik vertelde mijn verhaal en zij vertelden dat ze coaches waren. Na wat contact te hebben gehad via Instagram had ik besloten om te gaan starten bij My Lifestyle PLan. Vanaf dat moment (1 December 2019) werd alles anders.

Na een intakegesprek te hebben gehad, was het tijd voor de volgende afspraak, het begin. Trainingsschema werd toegelicht net als het voedingsschema. Waarom deze oefeningen, waarom deze herhalingen, waarom dit gewicht? Ineens was er meer duidelijk, wist ik wat ik moest doen en met welke gewichten. In het begin stuurde ik elke training wel filmpjes door. Hieruit werd duidelijk dat er nog veel winst te behalen viel wat betreft techniek. Na een aantal technieksessies ging dit vele malen beter. Ik heb het altijd, en nog steeds, als prettig ervaren om feedback te krijgen op de filmpjes. Wanneer ik deze opstuur, krijg ik snel reactie van Robin met altijd een helder verhaal.

In een razend tempo vlogen de kilo’s eraf en kwamen de spieren erop. Iets wat volgens veel mensen als onmogelijk gezien wordt. Dit vertelt het internet je immers ook. Als een oefening te moeilijk wordt, te zwaar wordt etc. past Robin dit binnen no time aan zodat je weer progressie boekt. Progressie, dat is iets wat je moet blijven zien. Iets waardoor je gemotiveerd blijft en die bevestiging dat je goed bezig bent. Ook als het even minder ging was Robin er. Hij is nooit ‘’hard’’ geweest, maar wel duidelijk. Even weer ‘’het bewust maken’’ van hetgeen waar je mee bezig bent.

Al met al; Top begeleiding, een mooi resultaat en zeker een aanrader dus!

Dyon
Ga terug naar het overzicht