My Lifestyle Plan

Resultaat Daan

×
Ga terug naar het overzicht

Mijn hele leven lang heb ik verschillende sporten gedaan, vooral cardio zoals voetbal, basketbal etc. De afgelopen jaren was ik overgestapt naar de sportschool omdat ik sterker en gespierder wou worden. Dit beviel mij allemaal goed en de progressie werd verslavend, maar op gegeven moment kon ik mijn slechte dieet en vele feesten niet meer allemaal wegsporten.

Ik was in begin 2021 gaan ‘droogtrainen’ aan de hand van een voedingsplan tot redelijk succes, ik merkte alleen aan het einde dat ik hier te veel mee bezig was en het body-dysmorphia opwekte. Ondanks dat ik destijds rond de 83kg woog en er achteraf gezien hartstikke goed uit zag had ik dat zelf niet door op het moment. Zodra ik stopte kwamen de kilo’s er ook sneller bij dan max zijn laps rijdt. Op gegeven moment woog ik bijna 100kg en had ik er genoeg van, ik ging weer afvallen.

In de eerste week van 2022 ben ik weer begonnen met afvallen, en aan de hand van mijn minor in sportvoeding die ik ondertussen volgde was ik al snel 5kg kwijt geraakt, maar de angst dat het hetzelfde zou aflopen kwam weer omhoog. Dit is wanneer ik besloot Max een berichtje te sturen. Niet alleen heeft hij het makkelijk gemaakt voor mij door een training en voedingplan op te stellen die resultaten gaven, maar een punt hebben om mijn vragen naartoe te sturen wanneer ik even niet wist of het allemaal nog wel goed liep was ook erg geruststellend. Onder zijn begeleiding ben ik nog bijna 12kg afgevallen, wat mij uiteindelijk in de 81kg brengt, en ondertussen kon ik nog gewoon PR’s zetten door zijn begeleiding op gebied van training(techniek).

Het belangrijkste was voor mij dat ik niet alleen fysiek gezonder werd, maar ook een beter zelfbeeld en betere relatie met voeding zou krijgen. Beide deze punten zijn met Max zijn hulp gelukkig gelukt, en ik ben ontzettend tevreden met de resultaten.
Het enige wat er nu nog op zit is het voorkomen dat het zo loopt als vorige keer, en dit keer niet direct alles weer aankomen, maar met wat hulp van Max heb ik daar ook vertrouwen in.

 

Daan
Ga terug naar het overzicht