My Lifestyle Plan

Resultaat: Benard

×
Ga terug naar het overzicht

🗓 Toen ik een aantal jaren geleden begon met sporten deed ik elke training maar iets, geen structuur, geen vaste oefeningen etc. Hierdoor kon ik diëten wat ik wilde maar merkte ik weinig verschil.

⏰ In deze periode merkte ik ook dat ik niet blij was met mijn eigen lichaam en besloot hier iets aan te doen! Ongeveer een jaar geleden begon ik zelf weer wat te proberen en ben ik zo’n 15kilo afgevallen.

✅ Januari 2022 kwam ik bij MLP via mijn neef @anne_l. Door vaste gewoontes te maken en je proces bij te houden gingen we op weg. Aan de hand van voedings- en trainingsschema’s zag ik al snel zichtbare veranderingen.

📈 Na een traject van 26 weken kan ik absoluut zeggen dat mij dit veel heeft gebracht! Nog eens 20kilo eraf en voor het eerst in jaren onder de 100 en zelfs onder de 90kg! Ik zit lekkerder in mijn vel en ben een stuk gelukkiger met mijn eigen lichaam!

🔜 Ondertussen zit het sporten en het op je voeding letten zo in mijn hoofd dat ik vanaf hier alweer verder wil en ik ook nu nog ruimte zie voor verbetering! Samen met de mensen van MLP is het nu de bedoeling om nog verder te gaan en de fysiek te behalen waarvan ik al jaren droom!

 

Benard
Ga terug naar het overzicht