My Lifestyle Plan

Resultaat: Anouk

×
Ga terug naar het overzicht

VoIk heb eigenlijk altijd topsport beoefend, dus ik wist van mezelf: ik heb een fit lijf, maar punt was dat er wel elk jaar een kilo bij kwam ondanks dat ik nog steeds veel aan sport deed (en doe). Komend jaar word ik 53 en wou niet toegeven aan “ach je wordt ouder: is goed zo”. Toen ik een vakantiefoto van mezelf met mijn dochter zag dacht ik: “Hé dit ben ik niet meer…” Op zich redelijk in me vel maar niet wat ik gewend was. Ik woog uiteindelijk 87 a 88 kg ongemerkt. Ik wilde weer naar het niveau toen ik nog op hoogste niveau voetbalde. De wil was er, nu nog de kennis en het plan.

Ik kende Robin al en we hebben een klik en had even dat kleine zetje nodig. Qua krachttraining en voeding had ik mezelf er nog nooit ‘zo’ mee bezig gehouden. Ik had het einddoel voor ogen dus daar was de focus op. Na 8 maanden tijd had ik het grootste gedeelte van mijn doel behaald. Bijna 10 kilo kwijt en flink wat spiermassa gewonnen in combinatie met wekelijkse personal training bij Robin. De laatste 2-3 maanden hebben we voorbereid voor de fotoshoot om de kers op de taart te zetten. Eindstand: Bijna 53 en eigenlijk nog nooit zo fit, sterk en energiek geweest in verhouding.

Qua begeleiden was het perfect. Ik moet soms juist geremd worden en ook geduld hebben en niet laten afleiden. Op de tijden dat het nodig was en hulp nodig had was die er. Je hebt van tevoren een duidelijk plan, maar kunnen bijstellen is net zo belangrijk! De aard van het beestje is erg ongeduldig, dus als het per dag even niet helemaal gaat zoals het moet gaan is de kennis en ervaring die hun hebben top.
De aanpak is voor iedereen verschillend, maar voor mij werkte dit super. Robin sluit bij mij aan. Ik zeg wat ik denk en andersom ook, dus ben je samen een sterk team. Bij vragen kan je altijd terecht. Zeker omdat ik zelf nadenk waar ik mee bezig ben, dan komen de vragen ook echt wel. Natuurlijk ook met mijn eigen achtergrond en ervaring op sportgebied.

Voor nu wil ik deze shape behouden zoals het is. Deze lifestyle past perfect bij me. Bewust van lijf en voeding en daarmee nog meekunnen op hoog niveau. Aankomend jaar ga ik zeker nog door met de coaching en kijken wat er nog in zit voor 2022!

Ga terug naar het overzicht