My Lifestyle Plan

Resultaat: Anoniem

×
Ga terug naar het overzicht

Op een gegeven moment kreeg ik foto’s van mijzelf te zien en dacht ik: nu is het echt een keer genoeg. Kon mijzelf niet meer normaal aankijken dus ik wist wat er moest gaan gebeuren. Ik merkte aan mijn hardloopconditie al dat ik steeds trager werd, liep mijzelf constant in de blessures en had geen logische verklaring. Totdat ik de foto’s van mijzelf zag en dat overgewicht totaal niet bij mij past. Ik had een doel gezet voor mijzelf: weer richting de 80kg!

Ik wist alleen nog niet precies hoe, aangezien ik zelf niet super veel van sporten tot in detail afwist. Mijn vriendin loopt al een tijdje bij MLP en hoorde van haar wel positieve verhalen. De stap was gauw gezet.

Ik had geen idee wat mij te wachten stond, maar na het intro gesprek met Max voelde het al wel snel goed. Ik kreeg een beeld geschetst en kon zelf mijn doel bepalen, die 80kg ;)!

In dit proces werd ik goed begeleid door Max. Regelmatig appjes, eens per twee weken een check up en altijd de mogelijkheid om te appen. Waarna je bijna altijd binnen korte tijd reactie hebt op je vraag!

Nu, na ~20 weken heb ik mijn doel van 80kg behaald en is er in totaal 15kg van af gegaan! Super blij mee en het resultaat mag er langzamerhand ook wezen. Mijn volgende doel is een beter fysiek halen, iets breder worden en uiteraard sterker! Ik heb er vertrouwen in dat het gaat lukken en uiteraard weer met een beetje hulp! 👍💪🏻

Anoniem
Ga terug naar het overzicht