My Lifestyle Plan

Resultaat: Anne

×
Ga terug naar het overzicht

Al mijn hele leven ben ik een fanatiek sporter. Dit begon, in mijn jongere jaren met Judo, zwemmen, zaalvoetbal en verschillende vechtsporten. Vanaf mijn 16e ben ik begonnen met mijn fitness avontuur. De eerste jaren was dit recreatief een aantal keer per week. Vanaf mijn 18e ben ik dit serieus op gaan pakken. Op deze leeftijd ben ik ook begonnen met mijn 5 jarige militaire opleiding aan de Koninklijke Militaire Academie te Breda. Ik begon mezelf steeds meer te verdiepen in hoe het menselijk lichaam werkt, het optimaliseren van mijn trainingsprogramma’s etc. Ik ben van mijn 18e tot mijn 26e ruim 20 kilo aangekomen door serieus te trainen en mijn voeding hierop af te stellen.

Tijdens een periode in mijn militaire opleiding leerde ik Max kennen in de basicfit in Apeldoorn. Het klikte goed tussen ons en we hebben ook nadat ik weer vertrokken was uit Apeldoorn contact gehouden. Dit resulteerde in het feit dat ik afgelopen augustus ben gestart met een traject bij My Lifestyle Plan onder begeleiding van Max. Mijn doel tijdens dit traject was op een zo goed mogelijk fysiek neer te zetten met een zo laag mogelijk vetpercentage en hieraan een professionele sportshoot te koppelen.

Zo gezegd zo gedaan. We zijn gestart met het traject. Het traject heeft voor mij in totaal 5 maanden geduurt. Mijn verwachtingen vanaf het begin lagen hoog. Dit komt doordat ik flink wat met Max had gesproken en ik wist welke resultaten My Lifestyle Plan had neergezet. Ik heb het gehele traject als enorm leerzaam ervaren. Ik kan gerust stellen dat ik in deze 5 maanden meer heb geleerd dan in de jaren ervoor. Max was altijd bereikbaar voor alle vragen die ik had(dit waren er veel). Ik wilde zoveel mogelijk leren en stelde alle vragen die ik me maar kon bedenken. Op elke vraag kreeg ik van Max een enorm uitgebreid en duidelijk antwoord. Dit zorgde vanuit mij voor vertrouwen in het traject. Ik werd begeleid door iemand die meer dan genoeg kennis heeft omtrent alle materie.

De verwachtingen die ik aan het begin van het traject had zijn enorm overtroffen. Ik ben zeer tevreden met het resultaat dat Max met mij heeft neergezet. Het heeft bij mij ervoor gezorgd dat ik mijn droomshape heb neergezet, ik enorm veel heb geleerd en ik nieuwe routines toepas tijdens mijn dagelijks leven. Kortom ik heb geen seconde spijt gehad van het traject dat ik met My Lifestyle Plan ben aangegaan. Mijn nieuwe doel is nu om door middel van een lean bulk meer spiermassa te gaan winnen zodat ik mijn neergezette shape in de toekomst kan gaan overtreffen tijdens een nieuwe cut. My Lifestyle Plan, Max en Robin, bedankt voor dit traject!

Ga terug naar het overzicht