My Lifestyle Plan

Resultaat: Frank

×
Ga terug naar het overzicht

Wat was Frank zijn doel:

Frank kwam bij met het doel om droog te trainen en dus de overtollige kilos dus kwijt te raken. In de corona periode is hij 20 kilo aangekomen en zat hij niet meer lekker in zijn vel.

Coach Robin: Waar veel mensen vaak tegenaan lopen zijn de gezellige momenten. De weekenden, de feestjes en de daarbij horende versnaperingen 😉

“Ik hou van gezelligheid en ga er graag op uit. Als we dan in de zomer ergens op een terrasje zitten, dan lust ik wel een paar wijntjes. Zitten we lekker in de middag, dan is een bittergarnituur snel besteld. Dan hoef je er nog niet eens veel te eten en dan tikt het toch al gauw aan… Tijdens dit traject heb ik geleerd dat je ook kunt genieten én doelen behalen, alleen moet je soms concessies doen. Ik heb hier nog steeds wel moeite mee hoor!”

Waar heb je het meest aan gehad tijdens de coaching?

“Het plan dat is gemaakt en de check-ups. Dat werkt. Als je aan zoiets begint moet je altijd maar afwachten of het ook bij jou werkt, maar Robin begeleidt me goed en stelt op tijd bij. Het resultaat spreekt voor zich, ik pas mijn oude strakke kleren weer en zie er weer goed uit!”

“Nu gaan we bouwen!”

Coach Robin: Frank heeft niet alleen flink wat vetmassa verloren, maar ook zelfs nog wat spiermassa gepakt. Dit is goed mogelijk wanneer je terugkomt van een periode van wat minder trainen. Tijdens de PT sessies hebben we dan ook goed aandacht besteed aan een goede techniek met daarbij ‘goed hard’ trainen. Hard work pays off!

“Nu de basis weer OK is, wil ik graag flink gespierd worden. Ik weet dat het veel werk is maar heb plezier in de weg er naar toe. Het eerste doel is behaald, een zichtbare sixpack. Ik weet zeker dat we samen het volgende doel ook gaan behalen!”

Zorg goed voor jezelf

Frank heeft de transformatie van zijn leven doorgemaakt. Zat voorheen niet lekker in zijn vel en handelde hier ook na met overgewicht als gevolg.

Het fysieke uiterlijk is een representatie van hoe goed jij met jezelf omgaat.Verwaarloos jij jezelf, dan ga je dit zien aan je uitstraling.

Zorg je goed voor jezelf, dan ga je ook dit terugzien.

Een mooi en verzorgd fysiek is het logische gevolg van goed ingesleten gewoontes.

Ga terug naar het overzicht