My Lifestyle Plan

Coach: Robin Kelder

×
Ga terug naar het overzicht

Robin Kelder, 27 jaar
Co-owner, krachttraining, mindset, voedingscoach, blessuremanagement

De reden dat ik de fitnessbranche ingerold ben is eigenlijk gestart in 2013. Op 19-jarige leeftijd kreeg ik een scooterongeluk en was in 2013 nog steeds revaliderende van dit ongeval. Van de fysio moest ik de sportschool in om mijn lichaam sterker te maken. Hier ben ik besmet geraakt met het fitnessvirus en begon ik zelf veel dingen uit te zoeken en kwam er al snel achter hoe ontzettend veel verschillende en vooral uiteenlopende adviezen er worden gegeven. Wat is nou de waarheid en wat is nou het beste voor mij?!
Na flink wat jaren zelfonderzoek en het lezen van studies heb ik mij ingeschreven voor de Henselmans PT Course en heb deze dan ook in 2019 succesvol afgerond. Op dit moment is het van een uit de hand gelopen hobby naar mijn passie en werk gegaan.

My Lifestyle Plan
Binnen My Lifestyle Plan focus ik mij voornamelijk op het realiseren van een duurzame en verbeterde levensstijl. Je kan nu wel 10 kilo afvallen met een crashdieet, maar wat ga je daarna doen? Val je weer terug in je oude patroon? Het begint allemaal met de juiste mindset en benadering waardoor jij handvaten voor het leven hebt en je uiteindelijk jezelf op de rails kunt houden.

Training
Betreft training kijk ik altijd naar de doelen van het individu. Als je een vrouw bent en biceps je geen moer interesseren, waarom zou ik dit dan in je programma verwerken? Individualisatie boven generalisatie. Heb je behoefte aan uitleg waarom ik zaken doe zoals ik ze doe? Stel vragen! Ik houd ervan. Het delen van kennis is namelijk hét ding dat ik enorm leuk vind aan dit werk en waar ik elke keer weer energie van krijg.

Het coachingstraject
Tijdens het coachingstraject besteed ik veel aandacht aan levensgeluk en hoe jij in je vel zit. Slaap, stress management, omgaan met sociale gelegenheden en het behandelen van jouw trainingsvideo’s staan centraal. Samen werken we aan de beste versie van jezelf!

Heb je verder nog vragen over mij of mijn achtergrond? Stuur me een berichtje op Instagram @robin.kelder!

Robin Kelder
Ga terug naar het overzicht