My Lifestyle Plan

Coach: Max

×
Ga terug naar het overzicht

Max Hol, 28 jaar

Dietist, powerlifting, lichaamscompositie verbeteren, leefstijlverbetering

In 2014 heb ik besloten wat te gaan doen met mijn interesse in voeding en passie voor sport. Ik besloot te starten met de opleiding voeding en diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Door de studie in deeltijd te doen kon ik hiernaast meer tijd investeren in zelfstudie op gebied van sport en voeding en het vormen van een eigen business binnen deze branche. Om mezelf verder te ontwikkelen op gebied van voeding en training ben ik naast mijn studie begonnen met de Menno Henselmans PT cursus.

In 2015 ben ik begonnen met het coachen van mensen op het gebied van leefstijl, voeding en training bij een lokale sportschool in Apeldoorn. Na 2 jaar veel ervaring te hebben opgedaan ben ik voor mezelf begonnen onder de naam My Lifestyle Plan. Onder de vlag van My Lifestyle Plan heb ik mijn eigen visie op gebied van coaching vorm kunnen geven.

“Optimaal voor het individu!”

Lees hier meer over bij de visie van My Lifestyle Plan!

Inmiddels heb ik talloze cliënten succesvol met hun doelen begeleid. De doelen waarmee ik cliënten succesvol heb begeleid variëren van vetpercentage verlaging, spiermassatoenamen, powerlifting, photoshoot voorbereiding, leefstijl verbetering en het deelnemen aan een bodybuilding wedstrijd. Ben jij de volgende die we succesvol mogen coachen?

Intagram @max1992mlp !

Ga terug naar het overzicht