Technieksessie My Lifestyle Plan

My LifeStyle Plan

Technieksessie

Bekende oefeningen als de squat, benchpress en deadlift zijn goede oefeningen, maar kunnen ook erg lastig zijn. Om deze oefeningen beter te begrijpen is een technieksessie ideaal. Zo kun je langer door met jouw lichaam en zullen je resultaten een stuk gemakkelijker komen!

Kennismaking Resultaten
×
Uitleg techniek sporten

Backed by science

Techniek perfectioneren

Techniek is key. Haal het maximale uit je lichaam en breng de uitvoering van je oefeningen naar het perfecte niveau! Dit geldt al helemaal voor powerlifters die de benchpress, squat en deadlift moeten doen op een wedstrijd. Wanneer je deze oefeningen technisch niet perfect beheerst zal dat zorgen voor een onnodig plateau en een lager resultaat. Onnodig zonde! Wij zorgen met een technieksessie ervoor dat we de juiste basis leggen om het maximale uit je lichaam te halen!

Kennismaken? Klik hier

Online personal training

Altijd en overal

Online coaching

Wil jij echt het maximale resultaat halen uit jouw traject, dan zul je ook op gebied van voeding en leefstijl dingen moeten aanpassen. Hiervoor hebben we ons coachingstraject wat perfect is te combineren met personal training.

Kennismaken? Klik hier

Technieksessie: voorkom sportblessures

#TeamMLP

Over ons

My Lifestyle Plan is er om kwaliteit en succes te kunnen garanderen. Wij helpen jou om het gewenste resultaat te bereiken. Bij sporten is het heel belangrijk om de juiste keuzes te maken. Onze coaches zorgen ervoor dat jij die keuzes maakt. We motiveren, adviseren en helpen jou op die manier om je droomfysiek te bereiken.

Kennismaken? Klik hier