Sportbegeleiding - My Lifestyle Plan

My LifeStyle Plan

Sportbegeleiding

Wil jij het maximale halen uit je trainingen, dan is sportbegeleiding wat voor jou. Met onze ondersteuning ga je elke training met een voldaan gevoel naar huis en krijg je resultaten gelijk aan je inzet.

Kennismaking Resultaten
×
Technieksessie

Backed by science

Sportbegeleiding

Sportbegeleiding houdt bij ons in dat we mensen helpen met hun training. Hierbij ligt de focus op de juiste techniek van oefeningen om zo maximale spiergroei te realiseren. Jezelf pushen kan een ding zijn. Wij laten jou trainen op de juiste intensiteit en regelen voor jou in een uur tijd een volledige workout van a tot z. Welke oefening is het beste voor jou en in welke volgorde moet je trainen? Wij fixen het voor je. Jij hoeft je alleen maar bezig te houden met de uitvoering! Deze vorm van Personal Training is ideaal voor mensen die een hekel hebben aan drukke sportscholen en het bijhouden van hun trainingslogging. Wil jij in een uur zo effectief mogelijk knallen? Meld je hieronder aan voor een kennismaking.

Kennismaken? Klik hier

Personal training voor mannen en vrouwen

Altijd en overal

Coaching

Wil jij echt het maximale resultaat halen uit jouw traject, dan zul je ook op gebied van voeding en leefstijl dingen moeten aanpassen. Hiervoor hebben we ons coachingstraject wat perfect is te combineren met personal training.

Kennismaken? Klik hier

Over My Lifestyle Plan

#TeamMLP

Over ons

De missie van My Lifestyle Plan is om jou binnen 6 maanden in control te laten zijn over jouw leven. Hiermee behaal je de shape van je leven en boost je jouw zelfvertrouwen. Door de kennis die je opdoet heb jij de touwtjes in handen om voor de rest van je leven resultaat te behalen en te behouden. Met onze begeleiding en handvaten is falen geen optie!

Kennismaken? Klik hier