My Lifestyle Plan

Veelgestelde vragen

×

Veelgestelde vragen

Hebben jullie ook losse training of voedingsschema’s?
Nee, wij houden niet van half werk 😉 Wij staan voor kwaliteit en resultaat. Een stuk maatwerk oplossing hoort hier zeker bij, want ieder persoon heeft zijn eigen wensen en voorkeuren. Met onze trajecten begeleiden, coachen en stellen wij bij waar nodig.
Kan ik ook korter dan 6 maanden coaching afnemen?
Ja dat kan. Minimum afname is 3 maanden waarbij het maand tarief als volgt is:

    • All-in-coaching: 240,- pm.
    • 1-op-1 coaching/online coaching: 140 pm.

Kan ik ook tijdens een traject stoppen?
Je kan altijd stoppen wanneer je wilt, deze keuze ligt bij jezelf. Wij geloven in duurzame trajecten. Om daadwerkelijk lange termijn resultaten te behalen en te behouden, werken wij met 6 maanden trajecten (met 1 maand opzegtermijn). Wil je stoppen, dan betaal je alleen nog een resterend bedrag.
Als ik me aanmeld, kan ik dan meteen starten?
Af en toe hebben wij een wachtlijst, omdat coaches soms vol zitten qua aantallen. We willen kwaliteit blijven leveren, maar willen je natuurlijk ook niet laten wachten. In de praktijk proberen we altijd te voldoen aan de wens van de klant en iedereen (wanneer het matcht) op een juiste manier te plaatsen.
Ik ben geïnteresseerd, wat zijn de vervolgstappen?
Neem contact met ons op via bijvoorbeeld ons kennismakingsformulier bovenaan de website. We zijn ook actief op Instagram en WhatsApp, kies wat jou past! We plannen altijd een vrijblijvende kennismaking in om te kijken wat jouw wensen en verwachtingen zijn. Daarnaast vertellen we je natuurlijk wat wij je kunnen bieden en hoe een traject er ongeveer uit ziet.
Kan ik ook korter dan 6 maanden coaching afnemen?
Jazeker, dit gebeurt vooral vaak richting de zomer voor “summer ready” te worden. Door de wat kortere, maar meer intensieve begeleiding betaal je daarbij wel een hoger bedrag per maand, namelijk €150,-
Kan ik tijdens het traject nog wel naar feestjes?
Natuurlijk kan dat! Balans is het perfecte evenwicht 😉 Onthoud wel dat je acties in lijn moeten liggen met je doel. Wij leren je hoe je doelen kan behalen en dit kan combineren met alcohol/feestjes tot een bepaalde hoogte.
Kan ik nog wel uiteten gaan?
Ja, dit zou zelfs een vereiste moeten zijn om dit te kunnen. Hoe je dit doet in combinatie met het behalen van je doelen zien wij als ‘must-have’ voor een duurzame leefstijl.
Kan ik ook gewoon bij jullie sporten?
Als je personal training afneemt kun je onder begeleiding bij ons sporten. Wij hebben (nog) geen vrije fitness ruimte.
Begeleiden jullie ook vegetariërs, veganisten of mensen met allergieën/intoleranties?
Ja, ook jullie zijn welkom.
Moet ik verplicht voedingssupplementen gebruiken?
Nee, supplementen zijn alleen nodig wanneer je tekorten hebt. Tekorten wil je aanvullen. Op basis van onze ervaringen zijn er maar een aantal “must-have” supplementen die je resultaten en levenskwaliteit zullen verbeteren. Dit is en blijft altijd optioneel en zal besproken worden tijdens je intake.

Andere vraag?

Staat je vraag er niet tussen? Laat het ons weten. We nemen contact met je op.

Neem contact op