Home  Los aanbod

Los aanbod

Geïndividualiseerd trainingsschema

 Alle schema’s die wij maken voor onze cliënten zijn afgestemd op het individu. Niemand is namelijk hetzelfde en iedereen vergt een andere manier van aanpak. Wij koppelen wat optimaal is in theorie aan het individu door een uitgebreide intake. Er zal voor jou berekend worden wat het optimale trainingsvolume is. Op deze manier wordt bepaald hoeveel sets voor bijvoorbeeld je benen in je trainingsschema komen. Bij de oefening selectie zal gekeken worden naar jouw persoonlijke doel en gaan we een aantal criteria langs om te bepalen welke oefening voor jou optimaal zou zijn. Hierbij houden we rekening met je mogelijke blessures en persoonlijke voorkeur. Aan de basis van onze trainingsprogrammering staat progressive overload. Je wilt te allen tijde vooruit gaan in je prestatie.

Prijs €62,50

Aanvragen

Voedingsadvies op maat met dagmenu

Voeding is enorm belangrijk, vooral als je wilt afvallen. Train je elke dag als een malle, maar eet je alsnog 3 kapsalon en 2 pizza’s per week, dan vind ik je een knappe jongen als je steady een 0,5 kilo per week afvalt. Tijdens je intake vul je jouw favoriete maaltijden in, zodat we daar rekening mee kunnen houden met het advies dat we opstellen. Clean eten waarbij de focus op volwaardige voeding ligt is key, maar zo hier en daar een kleine treat voor jezelf moeten we zeker niet vergeten. Het gaat allemaal om de balans en het kunnen volhouden van een leefstijl voor de lange termijn. Chocola compleet bannen uit je dieet kan heel goed helpen voor de korte termijn, maar hoe wil je dat over een half jaar of een jaar gaan doen als je je doelen hebt bereikt? Ga je dan weer terug naar je oude levensstijl en kom je weer op hetzelfde punt terecht als voor dat je bij ons startte? Lijkt me niet gewenst. Tijdens de coaching en ons advies richten we ons dan ook voornamelijk ook het totale plaatje waarbij we ook rekening houden met intoleranties, allergieën en het binnenkrijgen van de juiste voeding voor een optimale gezondheid.

Prijs €62,50

Aanvragen

Mockprep en peakweek

 Prijs 249,50

Aanvragen

Omega 3

Een onderdeel van de diensten die wij aanbieden is het uit laten voeren van een bloedwaardentest betreft je Omega3:Omega 6 ratio. Deze verhouding is essentieel voor een gezond lichaam, waarbij we je ook de mogelijkheid bieden tot het afnemen van de meest hoogwaardige pure Omega 3 olie (Eqology) Wil je meer aandacht besteden aan het optimaliseren van de ontstekingswaarden in je lichaam? Vul dan ons contactformulier in of stuur een berichtje via onze socials.

Aanvragen