COACH: MAX HOL

Co-owner en coach My Lifestyle Plan

Dietist io, powerlifting, lichaamscompositie verbeteren, leefstijlverbetering

In 2014 heb ik besloten wat te gaan doen met mijn interesse in voeding en passie voor sport. Ik besloot te starten met de opleiding voeding en diëtetiek. Hierbij ben ik gestart voltijd, maar na het eerste jaar heb ik toch gesloten dit in deeltijd te gaan volgen. Door de studie in deeltijd te doen kon ik hiernaast meer tijd investeren in zelfstudie op gebied van sport en voeding en het vormen van een eigen business binnen deze branche. Om mezelf verder te ontwikkelen op een stuk anatomie en lifestyle ben ik naast mijn studie begonnen met de Menno Henselmans PT cursus. Voorheen de Bayesian Bodybuilding Course. Dit is een evidence based cursus waarin elk aspect van krachtsport, voeding en leefstijl wordt behandeld.

In 2015 ben ik begonnen met het coachen van mensen op het gebied van leefstijl, voeding en training bij een lokale sportschool in Apeldoorn. Na 2 jaar veel ervaring te hebben opgedaan en geleerd te hebben ben ik voor mezelf begonnen onder de naam My Lifestyle Plan. Onder de vlag van My Lifestyle Plan heb mijn eigen visie op gebied van coaching vorm kunnen geven. Lees hier meer over bij de visie van My Lifestyle Plan!

“Optimaal voor het individu!”

Inmiddels heb ik 5 jaar ervaring met coaching. De doelen waarmee ik cliënten succesvol heb begeleid variëren van vetpercentage verlaging, spiermassatoenamen, powerlifting, photoshoot voorbereiding, leefstijl verbetering en het deelnemen aan een bodybuilding wedstrijd. Ben jij de volgende die we succesvol mogen coachen?!

Lees hier meer over ons!

Lees hier meer over coach Robin!