Resultaten

Resultaat: Nick

By April 16, 2022 No Comments

Dit zou de dag zijn dat ik mijn lichaam zou aanpakken en mezelf wilde veranderen. Ik had zelf al veel geprobeerd maar steeds bleef ik rond de 80 kilo hangen. Tegen mij was gezegd dat niet iedereen de bouw had voor een sixpackπŸ™ƒ en daar ging ik dus ook vanuit. Toch wilde ik het nog een keer proberen maar nu met de juiste begeleiding en coaching.πŸ‹πŸ½β€β™€οΈ

Op Instagram zag ik de resultaten van een vriend en dacht dat wil ik ook. Zo kwam ik in contact met @max1992mlp van Mylifestyleplan. Na een kennismaking hebben we afgesproken dat ik op 18 oktober zou gaan beginnen.

Ik kreeg ruim van te voren mijn eigen plan via google drive en ben daarmee samen met Max aan de slag gegaan.πŸ”₯ In het begin een aantal PT’s gedaan voor de techniek en daarna zelf er vol voor gegaan.πŸ’ͺ🏼 4 – 5 dagen per week in de sportschool en ik zag al snel resultaat. Ook mijn voeding werd op maat aangepast zodat ik alleen maar maaltijden had die ik ook echt lekker vond.πŸ™πŸΌ Dit maakt het allemaal wel een stuk makkelijker om het vol te houden.

β›ˆHelaas ging door corona alle sportscholen dicht. Ik merkte dat dit een dreun was voor mijn motivatie en dat ik er echt even klaar mee was.πŸ˜” Max hielp me hier echter doorheen en gaf me een aangepast programma waardoor ik thuis toch door kon gaan.πŸ₯³ Ook hier merkte ik dat ik bleef afvallen en dat ik me steeds fitter ging voelen. Het werkte dus echt!🀞🏼

Nu zijn we ruim 5 maanden verder en heb ik mijn doel gehaald.πŸ† Een sixpack. Ontzettend trots op deze transformatie die ik zonder My Lifestyle Plan nooit had kunnen realiseren.πŸ’ͺ🏼πŸ”₯

Max bedankt voor de coaching en de prettige werksfeer. Je hebt me flink afgebeuld en laten zweten maar ik ben je er ontzettend dankbaar voor!

 

Leave a Reply

Β© My Lifestyle Plan 2018