Resultaten

Resultaat: Burak

By December 5, 2021 No Comments

Voor de eerste lockdown woog ik 80 kilo. Doordat de sportscholen dicht gingen raakte ik mijn motivatie kwijt en kwam ik de lockdown uit met 95 kilo. Mijn eetgewoontes en het stoppen met sporten in combinatie met diabetes type 1 zorgde ervoor dat ik totaal geen rust meer had. Continue een gevoel van gesloopt zijn en slapeloze nachten deden me geen goed. Als ik op deze manier verder ging was het kwestie van tijd tot ik ernstige gezondheidsproblemen zou krijgen.

Ik vond sporten altijd leuk om te doen, maar om mijn doel te behalen had ik iemand nodig die mij de handvaten kon bieden om mij verder te helpen. Ik dacht met krachttraining redelijk op weg te zijn maar blijkbaar kon ik er nog veel meer uit halen dan ik deed. Techniek was niet wat het moest zijn, trainde elke spiergroep maar 1x in de week.

Via via kwam ik bij MLP terecht en heb ik een kennismaking met Max gehad. Ik heb mijn situatie uitgelegd, de doelen die ik had en het stukje medische achtergrond. Mijn doel was vetpercentage verlagen en zoveel mogelijk spiermassa behouden en/of opbouwen. Daarbij ook mijn suikers stabieler houden. Max zijn achtergrond als diëtist was voor mij top vanwege mijn diabetes. Zo kon ik ook hierover met hem sparren.

Inmiddels ben ik met de coaching van MLP, veel discipline en het aanbrengen van structuur een goede 20 kilo kwijt en veel kennis rijker. De volgende stap is onder begeleiding van MLP een lean bulk inzetten en vlak voor de zomer weer cutten. Mijn plan ligt weer klaar dus nu het plan uitvoeren! Nu maar duimen dat er niet nog een lockdown komt :p

Leave a Reply

© My Lifestyle Plan 2018