Resultaten

Resultaat: Sonny

By May 29, 2021 No Comments
2x krachttraining per week. Ja, je hoort het goed! 🤯 Mensen onderschatten wat 2x krachttraining per week kan doen en overschatten wat 6x krachttraining per week kan doen.
👨🏻‍🏫Wist je dat wanneer je aan het cutten bent en je vetpercentage lager wordt je beter minder aan trainingvolume kan doen dan meer! Dit vanwege verminderde belastbaarheid en herstel.📉
Dit is Sonny Brons.👉🏼 De zogeheten allround-atleet. Hij heeft o.a. deelgenomen aan het wereldkampioenschap Obstacle Course Racing (OCR), de marathon van Parijs hardgelopen🏃🏼 en kan ook behoorlijke gewichten liften.🏋🏽
Vanwege corona🦠 heb ik sinds maart 2020 niet meer aan een wedstrijd deel kunnen nemen. 💡Bij My Lifestyle Plan zag ik een nieuwe uitdaging om aan mijn fysiek te werken. Naast twee keer in de week krachttraining, bleef ik ook klimmen en aan cardio doen. 🧩Het uitgebalanceerde dieet en het schema van My Lifetyle Plan heeft er voor gezorgd dat ik zowel met cardio als kracht progressie heb weten te boeken. Ik ben zeer tevreden met het resultaat! My Lifestyle Plan is professioneel en zorgt voor kwaliteit. Daarnaast levert My Lifestyle Plan maatwerk en de juiste coaching. Dat zorgt er voor dat jij jouw doelen weet te behalen.
💢Op zaterdag 3 juli ga ik in de wedstrijdgroep van Mudmasters deelnemen. Hopelijk gaat het evenement door en ik wil daar graag een goed resultaat te behalen.🏆

 

Leave a Reply

© My Lifestyle Plan 2018