Wedstrijdcoaching

My LifeStyle Plan

Wedstrijdcoaching

Als je mee wilt doen aan bodybuildingwedstrijden heb je professionele wedstrijd coaching nodig. Dit betekent intensieve begeleiding met aanwezigheid van jouw coach tijdens de wedstrijd. Daarnaast draaien we als voorbereiding een peak week, doe we aan poseerlessen en fixen we jouw spray tan. Op de wedstrijddag is jouw coach aanwezig om alle randzaken uit handen te nemen en je te ondersteunen. Jouw focus kan dan volledig op presteren liggen!

Kennismaking Resultaten
×
Wedstrijdcoaching

Backed by science

Fysieke coaching

Wij bieden fysieke coaching programma’s aan waarmee we jou in topvorm krijgen. We gaan minimaal zes maanden met jou aan de slag en doen om de twee weken een check-up met monitoring van progressie. Alles om voor jou het beste resultaat te bereiken. We stellen doelen op en zorgen vervolgens dat jij je hieraan houdt.

Kennismaken? Klik hier

Wedstrijdcoaching mannen en vrouwen

#TeamMLP

Over ons

My Lifestyle Plan garandeert kwaliteit en succes. Met onze tips en tricks zorgen wij ervoor dat jouw gewenste resultaat bereikt zal worden. Het gaat bij sporten om de juiste keuzes maken. Lastig hoeft het namelijk helemaal niet te zijn! Bij My Lifestyle Plan zorgen wij ervoor dat jij die keuzes maakt. We adviseren, geven je kennis en helpen jou je droomfysiek te bereiken.

Kennismaken? Klik hier

Sportcoaching op afstand

Altijd en overal

Sportcoaching op afstand

De voordelen van een fysieke coach, maar mét reistijdbesparing door vanaf elke locatie je check ups te kunnen doen. Een populaire vorm van begeleiding bij de nieuwe generatie ambitieuze toppers die allemaal next level willen gaan. Met onze online coaching kun je dus jouw vrije tijd optimaal benutten en behaal je tegelijkertijd maximaal resultaat!

Kennismaken? Klik hier