Online Coaching - personal training

My LifeStyle Plan

Online coaching

Het heeft de voordelen van een fysieke coach, maar dan mét reistijdbesparing doordat je vanaf elke locatie je check ups kan doen. Een populaire vorm van begeleiding bij de nieuwe generatie ambitieuze toppers die allemaal next level willen gaan. Met onze online coaching kun je dus jouw vrije tijd optimaal benutten en behaal je tegelijkertijd maximaal resultaat!

Kennismaking Resultaten
×
Sporten in Apeldoorn

Backed by science

Online coaching

Met onze online coaching kom jij in de beste shape die je ooit gehad hebt. Onze gediplomeerde coaches ontwikkelen voor jou een plan om het je zo makkelijk mogelijk te maken om je doelen te behalen! Afhankelijk van de progressie die je maakt en hoe jij het plan ervaart zullen wij het plan finetunen. Zonder plan, plan je om te falen!

Kennismaken? Klik hier

Online sportcoaching

Altijd en overal

Personal training

Dankzij onze online coaching kun jij gewoon thuis of op elke gewenste locatie je checkups uitvoeren. Jouw coach is er online voor jouw begeleiding en schema’s. Zo kun je zelf indelen waar en wanneer je sport en kan je jouw eigen tijdschema maken. Het trainingsschema? Dat laat je aan ons over. Maar wees gerust: wij motiveren jou op afstand om te gaan sporten.

Kennismaken? Klik hier

Schema Fysieke coaching

#TeamMLP

Over ons

My Lifestyle Plan staat voor kwaliteit en succes. Als jij onze tips en tricks opvolgt, garanderen wij jou het gewenste resultaat. Sporten hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Het draait om slimme keuzes maken. Bij My Lifestyle Plan zorgen wij ervoor dat jij die keuzes maakt. We motiveren, adviseren en zien erop toe dat jij je droomfysiek gaat bereiken.

Kennismaken? Klik hier