Fysieke coaching in Apeldoorn

My LifeStyle Plan

Fysieke coaching

Met ons fysieke coaching programma gaan we gedurende een periode van minimaal zes maanden met je aan de slag. We doen om de twee weken een check-up met monitoring van progressie, om zo het allerbeste resultaat neer te zetten.

Kennismaking Resultaten
×
Technieksessie

The road to success

Voeding

Een belangrijk onderdeel van ons coaching programma is voeding. Veel mensen denken dat veel sporten het belangrijkste is om je droomfysiek te bereiken. Dat is onterecht! Voeding is een zeer groot gedeelte bij the road to success. Vandaar dat wij een voedingsplan opstellen die naadloos aansluit bij jouw trainingsschema.

Kennismaken? Klik hier

Trainen in Apeldoorn

Fysiek

Training

Natuurlijk moet er ook getraind worden om je lichaam een reden te geven je spiermassa te behouden en te vergroten. Met voeding alleen ga je het “droomfysiek” niet bereiken. We maken een trainingsplan en zorgen ervoor dat je de techniek van je oefeningen tot in de puntjes beheerst. Door middel van onder andere techniekvideo’s zorgen wij ervoor dat je de oefeningen op de juiste manier uitvoert. Wil je hierbij ook fysieke personal training? Dan motiveren we je natuurlijk ook om nét even wat dieper te gaan.

Kennismaken? Klik hier

Sportcoaching op afstand

Ook mentaal

Lifestyle

Naast voeding en training op orde hebben wil je de leefstijl optimaliseren. Zo spelen slaap en stress een belangrijke rol de resultaten die je gaat behalen maar ook een belangrijke rol bij je levenskwaliteit. Wij willen dat je na onze coaching naast een beter fysiek ook een beter leven hebt! Meer energie, minder stress, gewoontes die helpen bij je doelen!

Kennismaken? Klik hier