1-op-1 coaching

My LifeStyle Plan

1-op-1 coaching

Ondersteuning bij het behalen van jouw droomfysiek? My Lifestyle Plan biedt jou de handvatten op het gebied van voeding, training en levensstijl.

Kennismaking Resultaten
×
Framework

De basis

Framework

Het belangrijkste om succes te behalen is een plan! Wij leveren een compleet plan op gebied van voeding, training en leefstijl aan op basis van je intake. Daarnaast krijg je een framework om data bij te houden. Op basis van jouw data kunnen wij je plan fine tunen en je gericht begeleiden op de knelpunten die uit de data voort komen.

Kennismaken? Klik hier

1-op-1 coaching - My Lifestyle Plan

Jouw gids

Coaching

Tijdens het traject heb je om de 2 weken een check up met je coach en altijd de mogelijkheid om contact op te nemen via whatsapp. Naast de coaching op gebied van voeding, training, leefstijl is een groot aspect van de coaching op het mentale en psychische vlak.

Kennismaken? Klik hier

Personal Training Apeldoorn

My Lifestyle Plan

Personal training

Aanvullend op je coaching kun je Personal Training nemen waarbij de focus in eerste instantie op je techniek zal liggen en daarna op het ver genoeg pushen van jezelf om het maximale uit je krachttraining te halen. Informeer naar de mogelijkheden tijdens je kennismaking!

Kennismaken? Klik hier